Image
ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Το Νέο PEUGEOT 208 διαθέτει έντονη προσωπικότητα που αποκαλύπτεται από την πρώτη ματιά. Με τα φωτεινά και μοναδικά χρώματα του αμαξώματος, το νέο 208 είναι αδύνατον να μην προσελκύσει όλα τα βλέμματα! Η επαναστατική του σχεδίαση δηλώνει την ορμητικότητα, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.

Μόλις καθίσετε πίσω από το τιμόνι έχετε να επιλέξετε μόνο έναν δρόμο. Αυτόν που ανοίγεται μπροστά σας! #UnboringTheFuture

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Στο εσωτερικό του νέου PEUGEOT 208 θα ανακαλύψετε το τελευταίας γενιάς i-Cockpit® 3D που προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ευελιξίας και ενστικτώδους οδήγησης, χάρη στο μικρών διαστάσεων τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, τον πλήρως διαμορφώσιμο 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων, τη μεγάλη οθόνη αφής High Definiton των 10” και τους διακόπτες αεροπορικού τύπου.Ο εσωτερικός κόσμος του αποκαλύπτει το ιδιαίτερο στιλ σας στην πιο αυθεντική του μορφή: καθαρό, σύγχρονο και γεμάτο συναισθήματα. Ξεχωρίστε από τη μάζα και ανακαλύψτε την πραγματική ελευθερία: αυτό ακριβώς σας υπόσχεται το νέο PEUGEOT 208. #UnboringTheFuture

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Image

Το νέο PEUGEOT 208 έχει μια ισχυρή προσωπικότητα που θα αποκαλύψεται με την πρώτη ματιά. Η χαμηλή του όψη, το μακρύ καπό και οι αισθησιακές καμπύλες αποκαλύπτουν το σπορ σαγηνευτικό του πνεύμα. Με τα λαμπερά και πρωτότυπα χρώματα του αμαξώματος, το νέο 208 είναι πραγματικά εντυπωσιακό !

Image

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Image

Το νέο PEUGEOT 208 αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας CMP / eCMP και σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός θερμικού κινητήρα (βενζίνης / diesel) ή ενός ηλεκτρικού κινητήρα χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Εσείς, απλά απολαύστε τις εξαιρετικές του επιδόσεις σε όλους τους τομείς: υποδειγματική οδική συμπεριφορά, περιορισμένο βάρος, ευελιξία, άριστη ηχομόνωση & θερμομόνωση αλλά και ξεχωριστό χαρακτήρα, για μια μοναδική εμπειρία οδήγησης!

Οι δυνατοί και οικονομικοί κινητήρες εσωτερικής καύσεως νέας γενιάς βενζίνης & diesel Euro 6.3 του νέου PEUGEOT208, περισσότερο οικονομικοί και με χαμηλότερες εκπομπές CO2 από ποτέ, είναι έτοιμοι να σας εγγυηθούν ατελείωτες στιγμές οδηγικής απόλαυσης.

"ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ" ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Καθίστε στη θέση του οδηγού του νέου PEUGEOT e-208 και απολαύστε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης χάρη στα 3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης(1). Η ακαριαία απόκριση του κινητήρα των 100 kW(2) και η αυτονομία των 340 χλμ(3) σας εξασφαλίζουν δυνατές συγκινήσεις στο δρόμο μέσα σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και απόλυτης ησυχίας. Επαναφορτίστε έως και 80% της μπαταρίας του e-208 σας σε μόλις 30 λεπτά(4), ελέγξτε τη φόρτιση και ρυθμίστε τη θερμοκρασία της καμπίνας από το smartphone σας(5), προγραμματίστε τη διαδρομή σας και ταξιδέψτε προς οποιονδήποτε προορισμό... ανακαλύπτοντας μια νέα διάσταση ελευθερίας.#UnboringTheFuture

(1) Eco/Normal/Sport. (2) Ισχύς 100 kW, ή 136ίππων. (3) έως 340 χλμ. αυτονομία WLTP / έως 450 χλμ. αυτονομία NEDC.(4) Σε κοινόχρηστο σταθμό φόρτισης συνεχούς ρεύματος 100 kW. (5) Σύνδεση μέσω τηςεφαρμογής MyPeugeot.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Image

Park Assist               

Το σύστημα Park Assist * αξιολογεί τον διαθέσιμο χώρο για να εξασφαλίσει ότι το αυτοκίνητό σας θα ταιριάζει. Οι αισθητήρες υπερήχων και η διαχείριση του συστήματος διεύθυνσης αναλαμβάνουν να κάνουν ελιγμούς μέσα και έξω από τον χώρο στάθμευσης για εσάς. Η επιτάχυνση, η πέδηση, οι αλλαγές ταχυτήτων και η χρήση του συμπλέκτη σε ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων παραμένουν υπό τον έλεγχό σας. Καθώς κάνετε ελιγμούς, το σύστημα σας παρέχει οπτικές και ακουστικές πληροφορίες για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας.

Η έγχρωμη κάμερα αναστροφής ^ ενεργοποιείται αυτόματα όταν επιλέγετε να αυξήσετε ταχύτητα και σας επιτρέπει να βλέπετε την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο καθώς κάνετε ελιγμούς . Έρχεται με οπίσθια στήριξη στάθμευσης ως στάνταρ που σας βοηθά να παρκάρετε με ασφάλεια  στους περιορισμένους χώρους της πόλης!

 

APPLE CARPLAY™ & ANDROID AUTO CONNECTIVITY

Η χωρητική έγχρωμη οθόνη αφής είναι ο αγωγός για όλο τον εξοπλισμό ήχου και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού ραδιοφώνου DAB και της σύνδεσης Bluetooth. Η MirrorScreen είναι η τεχνολογία που αντικατοπτρίζει συμβατές εφαρμογές από το smartphone σας και τις εμφανίζει στην έγχρωμη οθόνη αφής. Παρέχεται πρόσβαση μέσω του MirrorLink το οποίο λειτουργεί με συμβατά τηλέφωνα Android και το CarPlay που είναι συμβατό με το iPhone5 και πάνω.

Οι κλήσεις και τα μηνύματα κειμένου μπορούν να υπαγορεύονται με τη χρήση της λειτουργίας Apple CarPlay, η οποία παρέχει φωνητική ενεργοποίηση για τον οδηγό, επιτρέποντας έτσι την ενεργοποίηση και χρήση συμβατών και ασφαλών εφαρμογών όπως οι Χάρτες Apple, Spotify και χαρακτηριστικά κλήσεων χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τα χέρια σας από τον τροχό .

Το Android Auto έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια. Με τη διασύνδεση οθόνης αφής και τις εύχρηστες φωνητικές ενέργειες, έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την απόσπαση της προσοχής σας, ώστε να μείνετε επικεντρωμένοι στο δρόμο μπροστά. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

-Χάρτες Google με δωρεάν πλοήγηση,με φωνητική καθοδήγηση, πληροφορίες ζωντανής κυκλοφορίας και καθοδήγηση λωρίδων.

-Η φωνητική ενεργοποίηση έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες διαθέσιμες φωνητικές εντολές, καθιστώντας εύκολη την εύρεση του επόμενου προορισμού σας, αλλαγή και επιλογή μουσικής ή απάντηση σε ένα μήνυμα.

PEUGEOT DRIVE ASSIST PLUS

APPLICATION MYPEUGEOT®

Image

GALLERY

Αιτηση Οικονομικης Προσφορας