Νεό Peugeot 508

Το νέο PEUGEOT 508 αλλάζει τα πάντα!

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Με το χαμηλό, δυναμικό σχήμα, το επιθετικό πρόσθιο άκρο και το μυϊκό στυλ του, το νέο σπορ ριζοσπαστικό sedan PEUGEOT 508, αναδεικνύει μια νέα εποχή αθλητισμού και κομψότητας της PEUGEOT. Οι μοναδικές  γραμμές του, η λεπτομερής και η νέα φωτεινή υπογραφή υπογραμμίζουν το κομψό, τολμηρό και καινοτόμο πνεύμα του.

Image

Δεν αποδεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την αριστεία!

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

Ο σχεδιασμός εμπειρογνωμόνων εξασφαλίζει ασυμβίβαστη αισθητική και ποιότητα: οι ισορροπημένες αναλογίες, οι πόρτες χωρίς πλαίσιο, τα τελειώματα και τα χαρακτηριστικά εύκολης παρατήρησης έχουν σχεδιαστεί με ακρίβεια, ώστε κάθε λεπτομέρεια να προσθέτει την αφή της κομψότητας και της τελειότητας.

Image

Καθήστε και απολαύστε τη θέα του PEUGEOT i-Cockpit®

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΟ PEUGEOT i-Cockpit®

Απολαύστε την ευκίνητη και οραματιστή θέση οδήγησης με το συμπαγές τιμόνι, το διαμορφωμένο head-up ψηφιακό πίνακα και την χωρητική οθόνη HD 10". Μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία, η πολυτελή άνεση στα καθίσματα με τη λειτουργία μασάζ πολλαπλών σημείων και ο ήχος Hi-Fi FOCAL®, προσφέρουν όλα στη μοναδική εμπειρία του να βρίσκεσαι μέσα στο νέο PEUGEOT 508.

Image

Δημιουργία απόδοσης

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

Χάρη στην αποδοτικότητα των κινητήρων PureTech Euro 6.2 & BlueHDi με τον νέο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8, το PEUGEOT 508 συνδυάζει ισχύ με ελεγχόμενες εκπομπές CO2.

Image

Αντιμετωπίστε τα πάντα με έλεγχο.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μια κάμερα με υπέρυθρη ακτινοβολία στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου θέτει στη διάθεσή σας την τεχνολογία Night Vision, καθιστώντας ευκολότερο να εντοπίσετε πεζούς ή ζώα στο δρόμο τη νύχτα. 

Διαθέτοντας τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά ασφαλείας και βοηθητικό οδηγό, το νέο ριζοσπαστικό sedan της PEUGEOT 508 ενισχύει την εμπειρία της υψηλής τεχνολογίας.