PEUGEOT SUV 5008
από 32.500€

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUV

Με το ίδιο όνομα με τον προκάτοχό του, και την εκπληκτική ευρυχωρία των 7 θέσεων, η Peugeot παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο Peugeot 5008 SUV. Επανασχεδιασμένο από ‘λευκό χαρτί’ το εντελώς νέο Peugeot 5008 SUVεντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της εξωτερικής του εμφάνισης. Λεπτομέρειες όπως τα φώτα ημέρας LED, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά και οι μοντέρνες ζάντες αλουμινίου, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο SUV να ξεχωρίζει.

Peugeot 5008, άλλη διάσταση στα suv

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΔΗΓΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

Θεμελιώδης παράγοντας στον παραπάνω ισχυρισμό, αποτελεί και το νέο PEUGEOT i-Cockpit® που συμβάλλει στη δημιουργία ενός high-tech περιβάλλοντος στο εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Peugeot 5008 SUV. Ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12.3 τεχνολογίας HUD (head-up display), οθόνη αφής 8.0" στο ταμπλό, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών μικρής διαμέτρου, και αυτόματο κιβώτιο με λεβιέ που αλλάζει ταχύτητες με ένα μόνο άγγιγμα*, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου SUV που συμβάλλουν καθοριστικά στην δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών οδηγικών εμπειριών.

Η ψηφιακή απεικόνιση των πληροφοριών στην πλήρως διαμορφώσιμη οθόνη των 12.3” του συστήματος head-up στο νέο Peugeot 5008 SUV, δίνει τέλος στην εποχή των αναλογικών ενδείξεων. Η οθόνη εμφανίζεται πάνω από τη στεφάνη του τιμονιού, ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού, γεγονός που αυξάνει καθοριστικά το επίπεδο ασφαλείας κατά την οδήγηση. Το μικρό πολύ-λειτουργικό τιμόνι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αυξάνει την οδηγική απόλαυση, αλλά και την ευκολία στους χειρισμούς. Η μικρή του διάμετρος κάνει τo παρκάρισμα παιχνίδι. 

Το νέο Peugeot 2008 διαθέτει πληθώρα συστημάτων high-tech, και οικονομικούς κινητήρες Puretech και BlueHDi
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ PURETECH & BLUEHDi

Puretech

Tεχνολογία PURETECH

Οι 3κύλινδροι κινητήρες βενζίνης PureTech Euro6 του PEUGEOT 5008 βελτίωσαν τα επίπεδα κατανάλωσης χάρη στο μειωμένο τους βάρος και τις περιορισμένες τους διαστάσεις. Εξασφαλίζουν επίσης μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και υψηλές επιδόσεις χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό στους τομείς της αξιοπιστίας και της στιβαρότητας. Ο βραβευμένος 1.2 PureTech 130hp S&S κινητήρας, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος κινητήρας του 2016 στην κατηγορία του και επιτυγχάνει επίπεδα εκπομπών του COπου δεν ξεπερνούν τα 115γρ/χλμ. Ο συγκεκριμένος κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί με το νέο αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Τεχνολογία BLUEHDi

Οι κινητήρες diesel Euro6 BlueHDi του νέου SUV PEUGEOT 5008 συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.Οι κινητήρες BlueHDi επιτυγχάνουν χαμηλή κατανάλωση, περιορισμό των εκπομπών του CO μεταξύ 100 και 121 γρ/χλμ, μείωση των NOx (οξείδια του αζώτου) έως και 90%, και εξάλειψη έως και 99.9% των μικροσωματιδίων συνδυάζοντας αποκλειστικά την τεχνολογία SCR (Selective Catalytic Reduction) με το DPF (Diesel Particulate Filter).

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ADVANCE GRIP CONTROL®

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 κινείται με άνεση τόσο στην πόλη όσο και σε απάτητες διαδρομές, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Advanced Grip Control. Ένας επιλογέας στο κέντρο της κονσόλας σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος ελέγχου πρόσφυσης που ταιριάζει στον τύπο εδάφους στον οποίο κινείστε, είτε πρόκειται για χιόνι, λάσπη ή άμμο. Όταν πρόκειται να κινηθείτε σε δρόμους με απότομη κλίση υπάρχει το πρωτοποριακό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης (Hill Assist Descent Control) που ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου ανάλογα με τη γωνία κατάβασης και βοηθά το αυτοκίνητο να κατέβει ομαλά, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να επεμβαίνει καθόλου στο γκάζι ή στο φρένα.

Peugeot 2008 SUV με σύστημα πρόσφυσης Grip control